Route en contact

Home  Praktische info   Route en contactAdres

De Annual Dutch Art Fair vindt plaats in het
World Fashion Centre / Beursplaza
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De Annual Dutch Art Fair is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Meerdere trams en bussen die vanaf het Centraal Station Amsterdam vertrekken, stoppen op enkele minuten lopen van de Annual Dutch Art Fair in World Fashion Centre / Beursplaza. U kunt via 9292OV routeplanner uw reis met het openbaar vervoer plannen.

Bereikbaarheid met eigen vervoer

De Annual Dutch Art Fair is uitstekend met de auto bereikbaar. World Fashion Centre / Beursplaza ligt aan de ringweg A10 Amsterdam en heeft een eigen parkeergarage. Parkeren kost € 2,40 per uur en maximaal € 16,- per dag.

Marketingcommunicatie

Als u informatie wilt ontvangen over de sponsor- en communicatiemogelijkheden, stuurt u een bericht naar info@ADAF.nl.

Organisatie

De ADAF was de afgelopen zes jaar in handen van het Nationaal Kunstplatform. Vanaf 1 januari 2017 wordt de ADAF georganiseerd door De Kunst Collega’s B.V. te Roermond. Eigenaar / directeur van De Kunst Collega’s B.V. is Raoul Locht, voor het derde jaar op rij de beursmanager van de ADAF.
Tel: +31 (0)162 521 500
e-mail: info@ADAF.nl

Website

Opzet: Marloes de Jong.
Teksten: Raoul Locht.
Vormgeving en realisatie: Marcel Kalfs.

Overname van teksten en/of afbeeldingen

Overname van teksten is toegestaan. Overname van afbeeldingen uitsluitend na schriftelijk toestemming van de Annual Dutch Art Fair.

Disclaimer

De Annual Dutch Art Fair streeft ernaar u feitelijk juist te informeren. Ingeval van onjuiste informatie, onjuiste verwijzingen of andersoortige informatie die onjuist is of die anders wordt geïnterpreteerd dan bedoeld, kan noch door de Annual Dutch Art Fair, noch door haar medewerkers enige aansprakelijkheid geaccepteerd worden.

Als u niet helemaal tevreden bent over op de website opgenomen informatie, de aangeboden of geleverde diensten of om andere redenen opmerkingen heeft. Wilt u ons dat dan laten weten via info@ADAF.nl?